2015-12-29 09:57:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne hagyja felbosszantani magát

Napi horoszkóp december 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében, a Mars a Mérleg jegyében áll. Ez a bolygóállás elvesz kicsit az ön energiáiból. Ám a fontos feladatokkal jól halad, hála annak, hogy ön annyira össze tudja szedni magát… Este pihenjen minél többet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és ez gyengíti önt. Az egészségére jobban kellene vigyáznia, a nátha is visszavezethető arra, hogy többet dolgozik, mint kellene. Pihenjen ennél sokkal többet, ha nem tud szabadságra menni, akkor legalább menjen korábban aludni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de a Szaturnusz maradt a Nyilas jegyében, és ez kissé enerválttá teszi. Lassítson, kímélje magát. Ne hagyja magát semmire rábeszélni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Mars a Mérleg jegyében található. Ez a bolygóállás nincs jó hatással önre. Az a legfontosabb, hogy nagyobb konfliktusok nélkül átvészelje a napot, mert ma egy kicsit veszekedős hangulatban lehet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma kevésbé tud a megérzéseire támaszkodni, ezért a most felmerülő ajánlatokat jó lenne óvatosabban kezelnie. Ennek ellenére ne utasítson semmit vissza, mindent érdemes alaposan megvizsgálni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Jupiter helyzete pedig kedvező. Kiválóan megoldja a felmerülő problémákat, és remekül együtt tud működni a kollégáival, családtagjaival. Ne hagyja felbosszantani magát!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars a Mérleg jegyében áll még, és segít önnek abban, hogy kezdeményezőbb legyen, hogy nyíltan és spontán módon közeledjen másokhoz. Kiváló ez a nap az ismerkedésre. Este ne törődjön semmivel, menjen el a barátaival szórakozni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars a Mérleg jegyében áll még, ez kedvezőtlenül hat önre. Legyen egy kicsit kitartóbb, csak így érhet célt, a magánéleti kérdésekben is!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars a Mérleg jegyében áll. Ön pozitív módon közelít mindenhez, lelkesedése pedig a környezetében élőkre is átragad. Ez különösen jól jön akkor, mikor nem tud megoldani egy problémát, és segítséget kell kérnie a többiektől…

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars a Mérleg jegyében áll. Most jóformán semmi sem megy úgy, ahogy szeretné. Rugalmasabbnak kell lennie, és igyekezzen megegyezésre jutni másokkal. Kompromisszumok nélkül ma semmi sem vezet eredményre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, az ön jegyével szemben. Ez nagyszerű hatás lehetne, ha más bolygókapcsolatok nem gyengítenék az erejét. Ma nem úgy sikerülnek a dolgok, mint ahogyan azt ön elképzelte. Ne halogasson semmit, este pedig sétáljon egy nagyot, hogy kiszellőztesse a fejét.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében, a Mars pedig a Mérleg jegyének végén áll. Hatékonyan halad a feladataival, a hangulata pedig kiváló. Ne hagyja, hogy belerángassák valamilyen rosszindulatú pletykálkodásba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: